Кошик: 0

Як правильно підібрати обігрівач? Огляд модельного ряду Венеція


Обігрівачі українського виробництва нічим не уступають зарубіжним аналогам. При нижчій вартості українська продукція має такі самі фізико-технічні параметри, строк служби та асортимент, а установка керамічного ІЧ-обігрівача «Венеція» досить простий процес.

Особливості керамічних обігрівачів «Венеція»

Всі лінійки бренду представлені моделями, що відрізняються призначенням, функціоналом, потужністю та ціною. Це дозволяє підібрати опалювальний прилад на любий бюджет.

1. Конструкція.

Всі представлені в каталозі обігрівачі українського виробництва містять плиту зі штучного каменю та залитого нагрівального елемента. Під час нагрівання випромінюється тепло, яке передається предметам у кімнаті за допомогою інфрачервоного випромінювання. Деякі моделі додатково оснащуються сталевим повітрозабірником. Це дозволяє додати до ІЧ-випромінювання конвекцію, що посилює ефективність приладу. В преміальній лінійці присутній додатковий конвектор.

2. Регулювання температури.

Здійснюється за допомогою терморегуляторів. Дешевші моделі комплектуються вбудованим регулятором, преміальні – високотехнологічним програматором. Керамічний обігрівач не нагрівається вище 80°С, що є важливим аспектом безпеки при експлуатації.

3. Головні переваги.

В порівнянні з приладами інших типів, продукція ТМ «Венеція» виділяється:

  • максимальною економічністю з реальним ККД обігрівача 99%;
  • швидким нагрівом;
  • використанням корисного для здоров’я людини довгохвильового інфрачервоного випромінювання;
  • оптимальним співвідношенням ціна/якість;
  • приємним дизайном панелей.

4. Назва.

Всі колекції отримали два найменування - офіційне та загальне. Перше - абревіатура, яка відображає найбільш суттєві характеристики приладів. Друге – слово, яке узагальнює приналежність до класу функціональності.

5. Асортимент.

В залежності від лінійок, до яких відноситься той чи інший інфрачервоний обігрівач, характеристики моделей зручно об’єднати в наступну таблицю.

Серія

Клас

Потужність, Вт

Терморегулятор

Конвекційний короб

Додатковий конвектор

ПКК

Premium

700 – 1400

програматор

+

біо

ПКІТ

Standart +

250 - 750

механічний

+

+

ПКІ

Standart

250 - 750

+

ЕПКІ

Економ

250 - 750

+

Модельний ряд електробатарей для дому "Венеція"

Бренд пропонує великий вибір пристроїв наступних класів:

  1. ПКК. Містить додаткові біоконвектори. Дозволяє обігріти площу до 40 м2.
  2. ПКІТ. Моделі розраховані на опалення приміщень 5 – 20 м2. Комплектовані допоміжним конвектором. Регулятор механічний.
  3. ПКІ. Регуляторами базова комплектація не обладнана, але їх неважко придбати окремо.
  4. ЕПКІ. Одиночна панель з кераміки завтовшки 1,5 см без вилок та елементів регулювання. Моделі призначені для прямої інтеграції у системи електричного опалення.

При виборі орієнтуйтесь на два першочергові параметри.

  • Ціна та функціональність. При бажанні зекономити вибирайте моделі економічних лінійок - ЕПК або ПКІ. Якщо вам важливий комфорт та максимальні можливості, варто розглянути пропозиції з категорій ПКІТ і ПКК.
  • Співвідношення потужності та площі. Для забезпечення комфортного режиму в приміщені потрібно близько 40-50 Вт/метр. Далі загальна кількість панелей оптимальної потужності легко вираховується за допомогою калькулятора.

В ТМ «Венеція» Ви можете купити керамічний обігрівач по мінімальній ціні виробника з гарантією якості!

Коментарі (0)

Поки немає коментарів
Залиште Ваш відгук про статтю
Ваше Ім'я*
Ваш email
Ваш коментар...*

Пошук товарів