Кошик: 0

Переваги керамічних обігрівачів Венеція перед іншими марками


Інтернет пропонує безліч інформації по електронагрівальним приладам різного типу. Перше місце серед них справедливо займає інфрачервоний керамічний обігрівач. Він максимально економічний, не нагрівається і довше тримає тепло при короткочасних мережевих вимкненнях електроенергії. Потенційному покупцю необхідно лише вибрати модель того чи іншого бренду.

Тут буде корисно ознайомитися з рейтингами експертів.

Кращі економні керамічні обігрівачі 2021 року в Україні

Згідно з опитуванням ряду українських експертів з інженерних рішень в 2021-2022 роках ТОП виглядає наступним чином:

  • Венеція ПКК 1400;
  • Africa X750;
  • Ecoteplo DUO 1000 ME;
  • Венеція ПКІТ 750;
  • Ardesto HCP-750RWTM;
  • Teploceramic TC 395.

Як видно з приведеного списку, перше місце посідає прилад компанії ТМ «Венеція». Також автономне опалювальне обладнання лише цієї марки зустрічається в переліку ТОП-6 двічі.

Кожна панель обігріву оцінювалась по наступним критеріям наявності:

  1. Терморегулятор. Саме завдяки йому забезпечується створення комфортного мікроклімату та зниження енерговитрат.
  2. Програматор. Дозволяє програмувати роботу обігрівача на любий заданий період часу без необхідності постійно вводити налаштування. Також за допомогою програматора можна контролювати потужність та навантаження на електромережу.
  3. Цифрове відображення температури на дисплеї. Дає можливість наглядно слідкувати за функціонуванням пристрою.
  4. Площа обігріву. Навіть сама багатофункціональна та надійна нагрівальна електропанель, що розрахована на обігрів невеликого приміщення, не буде ефективною в дуже габаритній кімнаті.
  5. Функція автоматичного зниження потужності. Зручно й економічно – щойно потрібний температурний показник буде досягнуто, потужність приладу знизиться.
  6. Наявність кількох режимів обігріву. Дозволяє комфортніше керувати процесом, підбираючи зручний для користувача в певний момент режим.
  7. Ніжки або можливість їх монтажу. Більшість моделей припускають кріплення лише на стіні. Однак зручно, коли є можливість використовувати прилад і на підлозі, заздалегідь змонтувавши ніжки.
  8. Різноманітність дизайну. Дозволяє підібрати найбільш підходящий під інтер'єр стильний обігрівач.
  9. Інтегрованість вмикача. За наявності кнопки «вкл../викл.» на корпусі не доведеться постійно смикати шнур з розетки. Це не лише зручно, але й суттєво продовжує експлуатаційний термін служби обігрівача.

Який керамічний обігрівач з терморегулятором краще придбати?

Для визначення переможців ТОПу спеціалістами з інженерних рішень були проаналізовані всі важливі характеристики. Що вибирати – вирішувати Вам. Однак керуватися об'єктивною інформацією від експертів та спиратися на відгуки реальних користувачів не завадить.

Вибираючи продукцію саме нашої компанії в магазині https://venecia.in.ua/ua Ви отримаєте ще кілька додаткових переваг.

  1. Наша техніка не спалює кисень, оскільки кожний керамічний нагрівальний елемент повністю закритий і знаходиться всередині литої плити з кераміки.
  2. В обігрівачах «Венеція» преміального класу присутній таймер, функція автоматичного відключення при падінні, захист від перегріву та інші корисні характеристики.
  3. Інфрачервоне випромінювання поєднано з біо-конвекторами. Це пришвидшує розповсюдження тепла.
  4. Наш каталог включає найбільшу кількість лінійок та моделей на вітчизняному ринку.

Ми пропонуємо приємні ціни на економні обігрівачі «Венеція» від виробника без додаткових націнок. Гарантуємо високу якість, енергоефективність та тривалий термін роботи.

Коментарі (0)

Поки немає коментарів
Залиште Ваш відгук про статтю
Ваше Ім'я*
Ваш email
Ваш коментар...*

Пошук товарів